Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση για υποβολή προσφορών διατροφής και διαμονής στο ΚΠΕ Κορθίου για το σχ. έτος 2017-2018



Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΠΕ Κορθίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για το σχολικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα υλοποιήσει δράσεις (προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες κ.λ.π) μαθητών και εκπαιδευτικών για τη χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 – Αυγούστου 2018.
Για τη φιλοξενία (διαμονή, διατροφή) των συμμετεχόντων στις παραπάνω δράσεις για την περίοδο 01/09/2017 – 31/08/2018, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο στην υποβολή προς το ΚΠΕ Κορθίου Άνδρου οικονομικής προσφοράς με το ΦΠΑ. Η έναρξη υποβολής των προσφορών είναι η 02/10/2017 και η λήξη η 16/10/2017 στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς. Η προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου μπορεί να υποβληθεί είτε με κατάθεσή της στα γραφεία του Κ.Π.Ε. Κορθίου, είτε με φαξ (22820-61423), είτε με e-mail (kpekorthiou@gmail.com). Σε περίπτωση συνεργασίας μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η εξόφληση γίνεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., συνήθως μέσα σε λίγους μήνες από την έκδοση σχετικού παραστατικού (τιμολογίου κλπ). Για τις νόμιμες κρατήσεις, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. θα σας αποστείλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους.
Οι προσφορές σας πρέπει να αναφέρονται στα εξής:
1) Διαμονή μαζί με πρωινό, μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών σε προγράμματα του ΚΠΕ και συμμετεχόντων σε σεμινάρια και επιμορφωτικές δράσεις του ΚΠΕ.
2) Δεκατιανό – κολατσιό μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών σε προγράμματα του ΚΠΕ.
3) Διατροφή συμμετεχόντων σε σεμινάρια  - ημερίδες (εκπαιδευτικοί, εισηγητές)  και λοιπές επιμορφωτικές δράσεις του ΚΠΕ.
4)Μπουφές για τους συμμετέχοντες σε σεμινάρια-ημερίδες και λοιπές επιμορφωτικές δράσεις του ΚΠΕ.
Συγκεκριμένα:
α) Δεκατιανό-κολατσιό: (Σάντουιτς με λευκό ή μαύρο ψωμάκι, τυρί και φρέσκα λαχανικά εποχής ή πίτα σπιτική τυρόπιτα ή σπανακόπιτα).
β) Γεύμα ή δείπνο:
 Το μενού πρέπει να περιλαμβάνει ψωμί, σαλάτα, ορεκτικά και δυο ειδών πιάτα για χορτοφάγους και μη χορτοφάγους, φρούτο ή γλυκό.
γ)Μπουφές: Κουλουράκια αλμυρά ή γλυκά, μίνι πιττάκια και ποικιλία από καναπεδάκια.

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Κορθίου
Κουκούτση Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου